Menu

C U R S U S   S T I J L O N T W I K K E L I N G
S T U D I O   S A C R E   B L E U   &   Z I N K W I T ]

☞ GEEF JE OP VOOR HET VOLGENDE SEIZOEN 
 
meer informatie 

 In deze bijzondere cursus van 8 lessen gaan we d.m.v. diverse grafische technieken op ontdekkingstocht naar eigenheid. In deze cursus van acht weken werk je met diverse technieken, zoals collage, gemengde technieken, etsen en lino. De opdrachten helpen je bij de ontwikkeling van je eigen stijl. Je krijgt gevoel voor het materiaal en door de werkbesprekingen groeit je beschouwend vermogen. Verdieping en verbreding van je beeldend vermogen staan voorop; experimenteren en inspiratie door andere kunstenaars spelen daarbij een sleutelrol. We hanteren een academische leerstijl; veel maken, proberen, uitvinden, analyseren en verbeteren om zodoende te groeien. Durf te ontdekken, maak fouten en pareltjes, speel en geniet!

De docente Gradi Nitert, eigenaar van Studio Sacre Bleu, is papierliefhebber en -verzamelaar. Ik ben atijd op zoek naar materialen om te gebruiken in mijn werk. Ik gebruik vaak materialen en technieken door elkaar om zo een bepaalde sfeer en uitstraling te vinden. Spelen met materiaal in de zoektocht naar je eigen taal, dat is wat ik graag wil delen met je!

Voor wie: We gaan uit van een zeker niveau bij de cursisten. Je hebt bijvoorbeeld ervaring met tekenen, schilderen of andere technieken, maar bent toe aan een volgende stap. Als jij je wel eens afvraagt wat jouw werk nu specifiek eigen maakt is deze cursus voor jou heel geschikt. Ben je toe aan iets nieuws en ben je niet bang om uit je comfortzone te treden? Van harte welkom!

Docent: Gradi Nitert // Studio Sacre Bleu
Dagdeel: donderdagmiddag 
Startdatum: vanaf 7 februari 2019 
Kosten: €345,- inclusief alle materialen


 

© 2017 - 2019 Studio Sacre Bleu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel